Takana on jälleen mukava viikonloppu. Perjantaina kävimme porukalla syömässä brasilialaisessa grilli-puffetissa, ja  grillaaminen sai taas aivan uusia ulottuvuuksia. Pääsimme myös soittamaan ja laulamaan brassibändin kanssa.

Lauantaina kävin vähän shoppailemassa, ja sunnuntaina menimme Beihai-puistoon hengailemaan. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen, eikä ihmisiäkään ollut liikaa, joten oli oikein mukavaa.

Temppelikukkulalta näkyi kirkkaan ilman ansiosta kauas. Tästä kuvasta näkee, miten vieri vieressä uusi ja vanha rakennuskanta yhdistyvät Pekingissä.

Illalla kävimme syömässä hotpotia, oli hurjan hyvää.

Saimme ihailla myös nuudelin tekoesitystä

Kuten moni arvoisista lukijoistamme lienee kuullut, Idänmatkan matkaseurueemme jakaantuu yllättäen ja toinen osapuoli palaa suunniteltua aiemmin isänmaahamme.

Vuosi on kulunut nopeasti, ja haikein mielin jätän tämän maan. Peking on saasteista huolimatta upea kaupunki, ja täällä olisi voinut viihtyä pidempäänkin. Pala sydämestäni jää väistämättä Kiinaan, ja tänne on vielä ehdottomasti palattava. Sen kummempiin julkisiin reissuanalyyseihin ei tässä vaiheessa kuitenkaan ole aikaa eikä halua, joten jääköön nämä pohdinnat käytäväksi sitten ystävien kanssa toivottavasti aurinkoisella terasilla siideriä hörppien. Yksi on kuitenkin varmaa: riisiä en halua hetkeen syödä.

kirjoitti Sanna