Tänään oli oikein mukava ilta. Ensinnä oli iloinen yllätys vastassa, kun kurkistin postilokeroon. Siellä oli ensimmäistä kertaa postia! Kiitos tontuille kortista

Menimme illalliselle kampuksen länsiportin vieressä olevaan yunnanilaiseen (maakunta etelä-Kiinassa) hot pot -ravintolaan. Se osoittautui hurjan mukavaksi paikaksi, oli ehdottomasti tähän astisen ravintolahistoriani paras kokemus. Ruoka oli todella hyvää, sisustus erittäin viihtyisä ja kaunis sekä palvelu oli parasta ikinä. En ole tiennyt, että niin ystävällistä palvelua voi edes olla. Tarjoilijat jopa lauloivat meille kaksi laulua: yhden kiinaksi ja toisen yunnanin kieleksi (mikä sitten onkaan ko. kielen nimi...), koska " olivat niin iloisia, että valitsimme heidän ravintolan". Lopulta laskun loppu summa oli lähes puolet pienempi kuin mitä sen piti olla. Jäi epäselväksi, miksi saimme niin paljon alennusta.

Flunssainen olokin helpotti, kun oli niin huippukiva illallinen. En malta enää odottaa, että pääsemme tammikuussa reissaamaan Yunnaniin!

桑娜 (Silkkiäispuu)