Dalissa ollaan, noin 2000 metrin korkeudella. Tultiin eilen nelisen tuntia bussilla. Matka oli aika tuskainen, koska Juhalla oli noussut edellisena yona kuumetta. Vaihdoimme tanaan dormisankymme kahden hengen huoneeseen, johon Juha on nyt linnoittautunut kuumeilemaan. Pysynemme siis kaupungissa aiempia suunnitelmia pidempaan, mutta toivottavasti Juha paranee pian ja reissu voi jatkua suunnitelmien mukaan.

Jade Emu -hostelli on paras hostelli ikina. Taalla on kaikkea, mita reppureissaaja voi ikina kaivata, ja hinnat ovat kohdallaan. Eika vanha kaupunkikaan hullumpi ole, toki aika turistinen, mutta sijainti on mahtava. Kylan toisella puolella on n. 250 neliokilometrin kokoinen jarvi, toisella puolella (aivan hostellimme takana) kohoaa nelitonniset, lumihuippuiset vuoret. Kaupunki on taynna viihtyisia kahviloita, joten kulutin paivan kavellen pitkin kujia ja istuskellen aurinkoisilla terasseilla lukemassa kirjaa. Saa on upea, ja kaupunki on taynna kauniita kukkia, mm. ruusut kukkivat upeasti.

Koitin laitella kuvia edelliseen kirjoitukseen ja taydentaa teksteja, mutta koneen ja minun yhteistyo paattyi parin kuvan laittamisen jalkeen. Laitellaan siis lisaa sitten joskus...