Olettekin ehkä uutisista lukeneet, että myös Peking on päässyt nauttimaan kauniista kevätkeleistä.... Pari hiekkamyrskyä on siis tullut ilahduttamaan meitä. 

Se ihan ensimmäinen Sandstorm oli iloinen yllätys, mutta aiheutti hieman kiputiloja jälkeenpäin. Menin pitkän (lähes pari kk) tauon jälkeen spinningiin, tarkoituksena polkea pyörää ihan rauhaksiin. Kevyt aloitus siis, jotta kroppa taas tottuisi hommaan. Daruden Sandstorm oli kuitenkin ehtinyt rantautua jo Kiinaan asti, ja kun lähes kymmenen vuoden takainen suomalainen hitti alkoi yht'äkkiä soida spinning-salissa, enpä enää malttanut hissutella pyörän kanssa ja poljin tuhatta ja sataa veren maku suussa. Nykyajan isänmaallisuutta siis :)

Ne kaksi muuta sandstormia olivat sitten vähemmän mukavia yllätyksiä. Ihmettelimme viime la-aamuna herätessämme, miksi ilma oli aivan keltaista. Aika pian syyksi selvisi hiekka. Eipä tehnyt mieli mennä ulos, vaikka osa vaihtareista kuulema oli rynnännyt heti innoissaan tutustumaan tähän meille uuteen ilmiöön. Myös maanantaina oli uusi hiekkamyrsky, mutta sitäkin saimme katsella luokkahuoneesta käsin. Tosin luokassakin pystyi haistamaan hiekkapölyn hajun.

Uutisten mukaan pitkän kuivuuden vuoksi hiekkamyrkyjä on huhti-toukokuun aikana odotettavissa vielä kymmenkunta. Jippii. Täytyy toivoa, että ne eivät lähesty meitä juuri silloin, kun meillä on arvovieraita Suomesta. Ensimmäiset ovatkin tulossa jo ylihuomenna, tervetuloa

 Niin, ja nyt se Google otti ja lähti. Saapa nähdä, mitä tuleman pitää.