Dalissa on mukavaa. Aurinko paistaa, ja ruusut kukkivat. Taalla viihtyisi pidempaankin, mutta jatkamme matkaa huomenna kohti Lijiangia.

Sanna:

Nelja paivaa kuluivat nopeasti. Ensimmaisena siis kuljeskelin pitkin katuja, ja toisena kavin Yunnanin maakunnan suurimmilla markkinoilla. Maisemat bussimatkalla olivat hienot, ja markkinoilla oli jos jonkinmoista ihmeteltavaa. Paluun kanssa oli hiukan ongelmia, ja paadyin kavelemaan useamman kilometrin pellon piennarta loytaakseni bussin takaisin Daliin.

Eilen otin gondolihissin ylos vuorille ja patikoin n. 12 kilometrin reitin. Aluksi oli hiukan hengitysongelmia, taisi kolme tonnia olla hiukan liikaa, mutta alkuvaikeuksien jalkeen reitti oli helppokulkuinen (turhankin, silla se oli kaksimetria levea kivitetty baana) ja maisemat olivat upeat. Varjoisilla kohdilla oli lunta, ja jainen baana oli liukas. Muutoin aurinko lammitti mukavasti, ja sain aikalailla varia kasvoihin ja kasivarsiin.

Juha:

Jees, Dali oli mukava paikka. Tosin, oli hieman ikava maata pari ekaa paivaa kuumeessa. Taytyy myontaa, etta kiinalaiset apteekkarit osaavat antaa tehokkaita hopoja, silla laakkeet auttoivat parissa paivassa ja kirjoittamisen hetkella kunto on mita mainioin.

Dali saattaisi olla paikka mihin palaisin myohemmin.  Taalla ihmiset ovat ystavallisia, eivatka kisko tuotteistaan liikaa. Yhteisymmarykseen paastaan yleisesti todella nopeasti.

Larvini paasi karahtamaan eilen, mutta tanaan yritin tasoittaa sita istumalla terassilla vastakkaisellla puolella.

No more words, I shall rest my case

Juha & Sanna